Bell Schedules » AFTERNOON ASSEMBLY SCHEDULE

AFTERNOON ASSEMBLY SCHEDULE

AFTERNOON ASSEMBLY SCHEDULE 75 Minute Classes
Description / Period Start Time End Time Length
Zero Period 6:50 AM 7:50 AM 60 min
Warning Bell 7:50 AM
1st Period 8:00 AM 9:15 AM 75 min
Nutrition Break 9:20 AM 9:30 AM 10 min
2nd Period 9:35 AM 10:50 AM 75 min
1st Lunch 10:50 AM 11:25 AM 35 min
Middle School 3rd Period 11:35 AM 12:50 PM 75 min
High School 3rd Period 10:55 AM 12:10 PM 75 min
2nd Lunch 12:10 PM 12:45 PM 35 min
4th Period 12:55 PM 2:10 PM 75 min
Afternoon Assembly 2:15 PM 2:45 PM 30 min