Bell Schedules » FORMATION SCHEDULE

FORMATION SCHEDULE

FORMATION SCHEDULE 75 Minute Classes
Description / Period Start Time End Time Length
Zero Period 6:50 AM 7:50 AM 60 min
Warning Bell 7:50 AM
1st Period 8:00 AM 9:15 AM 75 min
Homeroom/Formation Period 9:20 AM 10:00 AM 40 min
Nutrition Break 10:00 AM 10:10 AM 10 min
2nd Period 10:15 AM 11:30 AM 75 min
1st Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Middle School 3rd Period 12:10 PM 1:25 PM 75 min
High School 3rd Period 11:35 AM 12:50 PM 75 min
2nd Lunch 12:50 PM 1:20 PM 30 min
4th Period 1:30 PM 2:45 PM 75 min